Στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς περίπου 5.500 παιδιά στις αρχές Οκτωβρίου

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί:

Διαψεύσθηκαν όσοι έπαιξαν με την αγωνία

των γονιών και των πολιτών της Αθήνας.

 

Με την ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων είκοσι έξι (326) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, ολοκληρώνονται όλες οι διαδικασίες και η προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων. 

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών προέβη ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από δημότες και κατοίκους της Αθήνας. Η ανταπόκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ήταν έγκαιρη και άμεση. Δυστυχώς, η κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών που ακολούθησε είναι η αιτία που αρκετές οικογένειες θα ταλαιπωρηθούν για έναν ακόμη μήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις αρχές Οκτωβρίου. 

Κανένα παιδί, του οποίου η οικογένεια έχει υποβάλει αίτημα φιλοξενίας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και πληροί τις προϋποθέσεις, δεν πρόκειται να μείνει εκτός του προγράμματος και σύμφωνα με τις προβλέψεις την φετινή χρονιά (2013-2014) θα φιλοξενηθούν περίπου 5.500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων. 

Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι διαψευστήκαν για άλλη μια φορά όσοι έσπευσαν να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα αμφισβήτησης των δυνατοτήτων του δήμου να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα φιλοξενίας παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ας γνωρίζουν όλοι όσοι για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες παίζουν με τις αγωνίες των γονιών και δημοτών της Αθήνας ότι η πραγματικότητα του δήμου Αθηναίων καθημερινά θα τους διαψεύδει.


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo