Υπογραφή συμβάσεων για τους δικαιούχους της δράσης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»

Αγαπητοί γονείς,

Όπως είχατε ενημερωθεί με ανάρτησή μας στο site μας, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών συμμετέχει στη δράση “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης”   της χρονικής περιόδου 2023-2024.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ,σήμερα 31/08/2023 και ώρα 12.00μ.μ. θα ανοίξει η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού,  https://rantevou.dbda.gr/ παρότι αναμένουμε την ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ για την υπογραφή των συμβάσεων και την ενεργοποίηση των Voucher για την χρονική περίοδο 2023-2024 .

Η περίοδος υπογραφής των συμβάσεων θα διαρκέσει από 01/09/2023 έως 14/09/2023.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υπογραφής της σύμβασης έχει μόνο η/ο ωφελούμενη/ος, το όνομα της/του οποίας/ου αναφέρεται στο voucher.

Σε περίπτωση κωλύματος φυσικής παρουσίας του/της ωφελούμενου/ωφελημένης αποκλειστικά για λόγους υγείας ,δύναται να προσέλθει εκ μέρους του/της τρίτο άτομο το οποίο θα πρέπει να έχει θεωρημένη εξουσιοδότηση από τον /την ωφελούμενου/ωφελημένη φέροντας μαζί του

  • την «αξία τοποθέτησης» (voucher) εκτυπωμένη
  • την φωτοτυπία ταυτότητας του/της ωφελούμενου/ωφελημένης καθώς και
  • ο/η εξουσιοδοτούμενος/εξουσιοδοτημένη πρέπει να έχει και την δική του ταυτότητα προς επίδειξη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

 Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Την «αξία τοποθέτησης» (voucher) εκτυπωμένη
  2. Την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους
  3. Το έντυπο «Στοιχεία Ωφελούμενων ΕΣΠΑ» συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία που ζητούνται (δείτε εδώ). Οι ωφελούμενες/οι που έλαβαν voucher ,αλλά τα παιδιά τους φιλοξενούνταν ήδη, πρέπει να το καταγράφουν στο προαναφερόμενο έντυπο στο πεδίο: «Παιδικός Σταθμός που φιλοξενούνταν το παιδί για το έτος 2022-2023»(π.χ.: Επανεγγραφή 1ΔΚ Λυσίου).
  4. Την Κάρτα Υγείας Παιδιού, συμπληρωμένη και  υπογεγραμμένη από τον Παιδίατρο ( απαραίτητη προϋπόθεση για την υπογραφή της σύμβασης )(δείτε εδώ).
  5. Τη φωτοτυπία των σελίδων με όλα τα εμβόλια του παιδιού, από το Βιβλιάριο Υγείας του ( απαραίτητη προϋπόθεση για την υπογραφή της σύμβασης )

 

Επισήμανση:

  • Οι ωφελούμενες/οι, που έχουν καταθέσει ήδη αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής στο Δ.Β.Α. και έχουν προσκομίσει φέτος τα δικαιολογητικά 4 και 5, δεν χρειάζεται να τα φέρουν πάλι.
  • Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι πρέπει να έχουν εκτυπωμένο την «αξία τοποθέτησης» (voucher) καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo