Οδηγίες Εκπρόθεσμων Εγγραφών 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφών για παιδιά που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, για την περίοδο 2021-2022, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δ.Β.Α. και θα αφορούν:

  • Νήπια, γεννημένα το έτος 2018 και έως την 31/03/2019
  • Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2019 έως και την 31/03/2021

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση υποβολής και για την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής, είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σας ζητηθούν, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Η περίοδος υποβολής εκπρόθεσμων αιτήσεων εγγραφής ορίζεται από 01/09/2021.

Για υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε εδώ. Επισημαίνουμε πως για να συνδεθείτε, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXIS σας.

Μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε δηλώσει ως “Email επικοινωνίας για την πορεία της αίτησης”, το οποίο και θα επιβεβαιώνει την καταχώρησή της.

Στην ίδια διεύθυνση e-mail, θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας. Σε περίπτωση ελλιπούς αίτησης, θα σας δίδεται χρονικό περιθώριο 3 εργάσιμων ημερών, για τη διόρθωση και επανυποβολή της.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της, κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα paidikoi.dbda.gr με τους κωδικούς TAXIS σας.

Εάν η αίτησή είναι επιτυχής, θα ειδοποιηθείτε πάλι μέσω e-mail για τον Π.Σ. φιλοξενίας.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση, εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Τµήµα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo