Ανακοίνωση για ενστάσεις επί της μοριοδότησης αιτήσεων ΕΓΓΡΑΦΗΣ παιδιών στους Π.Σ. του Δ.Β.Α. για την περίοδο 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η αξιολόγηση των αιτήσεων εγγραφών που υπεβλήθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 31/5/2021 έως 27/6/2021 ολοκληρώθηκε. 

Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε ως “email επικοινωνίας για την πορεία της αίτησης”, έχετε λάβει ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησης, η οποία είτε έχει εγκριθεί ως πλήρης και αναμένετε την κατάταξή της στους παιδικούς σταθμούς που έχετε δηλώσει είτε έχει απορριφθεί ως ελλιπής.

Από την Τετάρτη 21/7/21 και ώρα 00:01 έως και την Πέμπτη 22/7/21 και ώρα 23:59, μπορείτε να υποβάλλετε ενστάσεις επί της μοριοδότησης μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://paidikoi.dbda.gr χρησιμοποιώντας για τη σύνδεση τους κωδικούς TAXISNET με τους οποίους υποβάλατε την αίτηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo