ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δ.Β.Α.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν την Τρίτη 3 Μάϊου 2022.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σχετικά με τα μέτρα για την λοίμωξη από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2 (COVID-19) σας ενημερώνουμε ότι οι Παιδικοί/Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν με τις υπάρχουσες επικαιροποιημένες ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ για την ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS–CoV-2 (COVID-19) : https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/2022/03/vrefonip_stath-20220321.pdf

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2021

Έκθεση  εκτέλεσης του προϋπολογισμού  Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2021, με τα αποτελέσματα για την περίοδο από 01/01/2021 έως 31/12/2021, σύμφωνα με την υπ' αρίθμ. 2/2021 Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Β.Α. όπως εγκρίθηκε με την υπ' αριθμ. 21/2021 (ΑΔΑ:  ΨΗΚΔΟΡΙΑ-Κ0Ι) πράξη Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Β.Α., σύμφωνα με τους Πίνακες

Κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη της Αθήνας.

Κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, των γονέων και των εργαζομένων και λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στην πόλη, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, θα παραμείνουν κλειστοί και αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Κλειστοί και αύριο Τετάρτη οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Λόγω των δύσκολων συνθηκών που εξακολουθούν να επικρατούν στην Αθήνα από τη σφοδρή κακοκαιρία -και με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, των γονέων και των εργαζομένων- κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου καθώς και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δ.Β.Α.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

λόγω της αναμενόμενης έντασης των καιρικών φαινομένων αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου καθώς και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.
 
Προτεραιότητα μας πάντα η ασφάλεια των μικρών παιδιών.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
Δήμητρα-Ινές   Αγγελή-Λυκούδη

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo