ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Ποιότητα Π.Σ. και ψυχολογική ανάπτυξη παιδιών».

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη νέων μεθόδων αγωγής και φροντίδας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ποιότητα Π.Σ. και ψυχολογική ανάπτυξη παιδιών».

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Ανίχνευση προβλημάτων συμπεριφοράς σε βρέφη και νήπια»,

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Στο πλαίσιο σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη νέων μεθόδων αγωγής και φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία, προς όφελος των βρεφών και των νηπίων αλλά και των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ανίχνευση προβλημάτων συμπεριφοράς σε βρέφη και νήπια»

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ:

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διαδικτυακής Ημερίδας για τους γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών, με τίτλο: «Παιδαγωγοί και Γονείς: συνοδοιπόροι στην ποιοτική αγωγή και φροντίδα», που διεξήχθη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Η Διαδικτυακή Ημερίδα διοργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών με στόχο να ενημερωθούν οι γονείς σχετικά με την ποιοτική αγωγή και φροντίδα των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν διοικητικά στελέχη, παιδαγωγικό προσωπικό του φορέα, καθώς και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

 «Πρόληψη & Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών»

Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη & αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από πυρκαγιές & σεισμούς» στις 27.03.2024 και ώρα  12:00 -14:30,  στο Αμφιθέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου επιστημονικού  συνεδρίου με τίτλο «Πρώιμη παιδική ηλικία - Παιδικοί σταθμοί - Τοπική αυτοδιοίκηση», που διεξήχθη στις 10 & 11 Ιουνίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ». Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

 

decrescendo