Με την παρουσία δεκάδων εργαζόμενων, μέσα σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στο Σεράφειο συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων, το απόγευμα της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε με μια λαμπρή εκδήλωση, στο Σεράφειο συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023.

Υπό τους ήχους αποκριάτικης μουσικής, ένα ποτάμι μικρών καρναβαλιστών πλημμύρισε, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, τον υπαίθριο χώρο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου (Ευελπίδων 2), σκορπίζοντας κέφι, γέλια και χαρά. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες μικροί επισκέπτες με τους συνοδούς τους, διασκέδασαν στην πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών για τα πολύ μικρά παιδιά της Αθήνας.

Λουλούδια, αγκαλιές, φιλιά και εκπλήξεις, περίμεναν τις μανούλες των μικρών μας φίλων, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στον Βρεφικό Σταθμό 4 Δ.Κ. Τιμαίου και στον Παιδικό Σταθμό 4 Δ.Κ. Παλαμηδίου του ΔΒΑ, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, η ημερίδα μνήμης που διοργάνωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Δήμητρα-Ινές Αγγελή-Λυκούδη, με τίτλο "Ο ρόλος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στα χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922".

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

 

decrescendo