Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε με μια λαμπρή εκδήλωση, στο Σεράφειο συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023.

Λουλούδια, αγκαλιές, φιλιά και εκπλήξεις, περίμεναν τις μανούλες των μικρών μας φίλων, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στον Βρεφικό Σταθμό 4 Δ.Κ. Τιμαίου και στον Παιδικό Σταθμό 4 Δ.Κ. Παλαμηδίου του ΔΒΑ, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, η ημερίδα μνήμης που διοργάνωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Δήμητρα-Ινές Αγγελή-Λυκούδη, με τίτλο "Ο ρόλος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στα χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922".

Υπό τους ήχους αποκριάτικης μουσικής, ένα ποτάμι μικρών καρναβαλιστών πλημμύρισε, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, τον υπαίθριο χώρο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου (Ευελπίδων 2), σκορπίζοντας κέφι, γέλια και χαρά. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες μικροί επισκέπτες με τους συνοδούς τους, διασκέδασαν στην πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών για τα πολύ μικρά παιδιά της Αθήνας.

Θέλοντας να ευχηθεί καλή έναρξη για τη νέα περίοδο φιλοξενίας των παιδιών στους Παιδικούς μας Σταθμούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Δήμητρα - Ινές Αγγελή - Λυκούδη, προσκάλεσε το προσωπικό όλων των υπηρεσιών, παιδαγωγικό, διοικητικό και βοηθητικό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου συγκροτήματος, το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου 2022, σε μία ευχάριστη συνάντηση, την οποία χαιρέτισε μαζί με την Πρόεδρο, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

 

decrescendo