Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024, για τους εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Β.Α., κ. Καλλιόπη Γιαννοπούλου, υποδέχθηκε και καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά!

Την  εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους προσκεκλημένους,

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Αθηναίων κ. Βελεγράκης Εμμανουήλ , ο Γενικός Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κ. Μπόκος Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αθηναίων, κ.κ Γιάνναρος Κωνσταντίνος, Μπέη Ρωξάνη-Ευαγγελία, Γραμματικογιάννης Ανδρέας, Αποστολόπουλος Γεώργιος, Χαρλαύτης Παναγιώτης – Πάρης, Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αθηναίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΕΜ Καραούλης Λάζαρος και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν ποικιλία εδεσμάτων από τον πλούσιο μπουφέ, τα οποία παρασκευάστηκαν στα μαγειρεία του Δ.Β.Α. ειδικά για την περίσταση.

 Επίσης το «Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής» του ΟΠΑΝΔΑ πλαισίωσε την εκδήλωση, προσθέτοντας  όμορφες μελωδίες και νότες ευθυμίας.

Τέλος για τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε κλήρωση πλούσιων δώρων δίνοντας χαρά σε πολλούς τυχερούς.

 

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

 

decrescendo