Εκδήλωση στον Εθνικό Κήπο με τίτλο: «Γίνε μαζί μου παιδί»

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών με τίτλο: «Γίνε μαζί μου παιδί», την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στον ανανεωμένο Εθνικό Κήπο, στην καρδιά της Αθήνας. Οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δ.Β.Α. εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν με ενθουσιασμό δράσεις για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Δ.Β.Α. και τους γονείς τους, με σκοπό να περάσουν ευχάριστα μικροί και μεγάλοι, μέσα από παιχνίδια και δημιουργικά εργαστήρια.

Επισκέπτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν σε ποικίλες δράσεις, βιωματικές και διαδραστικές, γεμάτες εκπλήξεις, χρώματα, ήχους, φαντασία, δημιουργικότητα και παιχνίδι!

Κινητικά παιχνίδια (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα, στόχοι με πολύχρωμα μπαλάκια), δραστηριότητες αντιστοίχισης, περιήγηση στον μικρό λαβύρινθο, αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια νερού και δεξιοτήτων, εργαστήρια κατασκευών, κολλάζ, ζωγραφικής με πρωτότυπες τεχνικές και υλικά, πλαστικής και face painting, καθώς και αυτοσχέδια εναλλακτικά παιχνίδια ήταν μερικές από τις επιλογές παιδιών και γονέων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, κ. Καλλιόπη Γιαννοπούλου ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και συνεχάρησαν όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δ.Β.Α., για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και τη μεγάλη επιτυχία της, η οποία αποτυπώθηκε τόσο στο χαμόγελο των παιδιών, όσο και στα συγκινητικά λόγια των γονέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Β.Α. και άλλοι επίσημοι.

  

Video

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

 

decrescendo