Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί μου,

από τις 16 Οκτωβρίου 2014, βρίσκομαι και πάλι ανάμεσα σε όσους εργαζόμαστε για τα κοινά του Δήμου Αθηναίων, αυτή τη φορά από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, κοντά στα μικρά μας παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι γονείς βρεφών και νηπίων απολαμβάνουν τις βέλτιστες υπηρεσίες ενός οργανισμού που προσαρμόζεται συνεχώς σε μια ραγδαία εξελισσόμενη ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα.

Έχοντας απόλυτη ενσυναίσθηση του ειδικού ιστορικού βάρους που φέρει αυτό το Ίδρυμα, αλλά και το μείζονα ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη του Παιδιού, από την ίδρυσή του το 1859 έως σήμερα, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους σας ότι στόχος μου είναι να συνεχίσω ένα έργο που μπορεί και πρέπει να εξελίσσεται αλλά και να βελτιώνεται, πάντοτε με γνώμονα την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, που μου ανέθεσε την ευθύνη ενός τόσο νευραλγικού τομέα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Ιδρύματός μας, είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου συμπολίτη μας καθώς και όσων ωφελούνται από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Β.Α.

Καλλιόπη Γιαννοπούλου

decrescendo