Διενέργεια διαδικασίας κληρώσεως για την συγκρότηση τριμελών Επιτροπών για την Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης των Υπηρεσιών – Εργασιών και Μεταφορών που θα εκτελεστούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80, για το έτος 2013.

Διενέργεια διαδικασίας κληρώσεως για την ανάδειξη μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης και την συγκρότηση τριμελών Επιτροπών για την Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης των Υπηρεσιών – Εργασιών και Μεταφορών που θα εκτελεστούν σύμφωνα με  τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 “Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 11/Α/15-1-1980), αποτελούμενες από υπαλλήλους του Ιδρύματος καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη αυτών, για το έτος 2013.   

Το Τμήμα Προμηθειών και Δημοπρασιώντην 27Η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 , ημέρα ΠΕΜΠΤΗ  και ώρα 09:00 π.μ. θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών, που θα συγκροτήσουν  την ανωτέρω Επιτροπή. Η κλήρωση για τον ορισμό των μελών, μεταξύ όλων εκείνων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής στα εν λόγω συλλογικά όργανα, θα γίνει με κάθε πρόσφορο και αξιόπιστο τρόπο που διαθέτει η οικεία Υπηρεσία, όπως με χρήση εφαρμογής Η/Υ ή με επιλογή συγκεκριμένου κλήρου.

Για να κατεβάσετε την σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

decrescendo