Διήμερο συνέδριο, με τίτλο «Πρώιμη Παιδική Ηλικία – Παιδικοί Σταθμοί – Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σας προσκαλούν στο διήμερο συνέδριο, με τίτλο «Πρώιμη Παιδική Ηλικία – Παιδικοί Σταθμοί – Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργανώνουν στις 10 & 11 Ιουνίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Αεροφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Η επιστημονική διοργάνωση απευθύνεται σε παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας, νηπιαγωγούς, βοηθούς βρεφονηπιοκόμων, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, φοιτητές, γονείς, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αρμόδιους για τη χάραξη πολιτικών και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ερευνητικά σε διαθεματικούς τομείς μεγάλου ενδιαφέροντος, υπηρεσιακά στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικοί επιστήμονες και παιδαγωγικό προσωπικό.

Το συνέδριο θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης με φυσική παρουσία και διαδικτυακά, μέσω live streaming.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Βεβαίωση παρακολούθησης θα δοθεί στις εξής περιπτώσεις:

  • στους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία
  • σε όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά το συνέδριο, κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα Ζoom. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εγγραφής.

Επισημαίνεται ότι προϋπόθεση για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του συνεδρίου, μέσω της πλατφόρμας Zoom, είναι να αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως 07/06/2023, στο οποίο θα αναφέρετε:

  1. το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και
  2. το e-mail σας

προκειμένου να σας αποσταλούν οι δύο σύνδεσμοι για την κάθε ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου.

Στη συνέχεια, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο της κάθε ημέρας διεξαγωγής του συνεδρίου, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Ζoom, πληκτρολογώντας το e-mail και τον κωδικό με τον οποίο κάνατε εγγραφή.

Τέλος, επισημαίνεται ότι για όποιον ενδιαφερόμενο παρακολουθήσει διαδικτυακά το συνέδριο, μέσω του καναλιού Youtube του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, χωρίς εγγραφή στην πλατφόρμα Ζoom, δεν θα υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης.

Σύνδεσμοι για παρακολούθηση συνεδρίου χωρίς εγγραφή στο κανάλι Youtube του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:

Σάββατο: https://www.youtube.com/watch?v=yHf-s7RF_2U

Κυριακή: https://www.youtube.com/watch?v=uEaymF1WEfo

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

decrescendo