Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων (10 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων & 10 ΥΕ Τραπεζοκόμων) για το χρονικό διάστημα από υπογραφή της σύμβασης έως 31.07.2021

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων (10 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων & 10 ΥΕ Τραπεζοκόμων) για το χρονικό διάστημα από υπογραφή της σύμβασης έως 31.07.2021.

Πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας όλων των υποψήφιων των ειδικοτήτων: 

Πίνακας επιτυχόντων των ανωτέρω ειδικοτήτων.

Πίνακας απορριπτέων των ανωτέρω ειδικοτήτων.

Κατά των πινάκων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, ήτοι 11/12/2020 έως 21/12/2020.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Πληροφορίες:
κα Σταυρούλα Μακρή (τηλ. επικοινωνίας: 210-5102451) και κο Νικολάο Γαρδέρη (τηλ. επικοινωνίας: 210-5102470).

decrescendo