Μήνυμα Προέδου Δ.Β.Α.

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών,

Καλωσορίζω τον κάθε ένα και κάθε μία από εσάς ξεχωριστά στους εβδομήντα Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας και εύχομαι η νέα περίοδος φιλοξενίας 2020-2021, να κυλήσει ήρεμα, ομαλά και δημιουργικά.

Ο φορέας μας παρέχει στους μικρούς μας πολίτες διαπαιδαγώγηση υψηλής ποιότητας, ώστε τα βιώματα και οι εμπειρίες που θα αποκτήσουν κοντά μας, καθ’ όλο το διάστημα που θα τα φιλοξενήσουμε, να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση της προσωπικότητά τους.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα και προετοιμαστήκαμε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που υποδεικνύονται από τα αρμόδια Υπουργεία και τον Ε.Ο.Δ.Υ. Έχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά υγειονομικού ενδιαφέροντος (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), σε λίγες ημέρες θα έχουμε και θερμόμετρα υπέρυθρων μετώπου, και έχουμε απολυμάνει όλους τους Παιδικούς Σταθμούς για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι προϊστάμενες και το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών μας σταθμών θα σας κατευθύνουν βήμα προς βήμα για την προσαρμογή των παιδιών σας και για τα μέτρα που θα λαμβάνονται, ώστε αυτά να διαβιούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον στον Παιδικό Σταθμό.

Με την επιθυμία να είμαστε όλοι κοντά σας, εύχομαι καλή αρχή και ευελπιστώ στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Θ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ

Πρόεδρος Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

decrescendo