Μήνυμα Προέδου Δ.Β.Α.

Aγαπητοί γονείς και φίλοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών,

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος τους μικρούς μας φίλους, για μια χρονιά που εύχομαι να είναι γεμάτη υγεία, δράση και δημιουργία!

Σε λίγες ημέρες, ολοκληρώνεται ένας διετής κύκλος συνεργασίας, αφοσιωμένης δουλειάς και σημαντικών έργων που υλοποιήθηκαν ή που βρίσκονται εν εξελίξει, στο Ίδρυμά μας. Μέρος αυτών, ήδη το αξιοποιείτε τόσο εσείς, όσο και το προσωπικό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, κάτι που με χαροποιεί και που μου επιβεβαιώνει, πως οι κόποι μας, μέσα σ’ αυτές τις «φουρτουνιασμένες» μέρες δεν πήγαν χαμένοι.

Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια, τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Φορέα μας να συνεχιστούν με τον ίδιο ή και μεγαλύτερο ρυθμό, καθώς είμαι απολύτως βέβαιη πως οι συνθήκες θα το επιτρέπουν πολύ περισσότερο.

Έτσι, λοιπόν, με «ούριο άνεμο» και με τη βοήθεια πλέον του θεού Ποσειδώνα, το καραβάκι του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που τόσες τρυφερές καρδιές μικρών παιδιών έχει για επιβάτες, θα συνεχίσει το ταξίδι του, με προορισμό τη φροντίδα, τη μάθηση και το σεβασμό.

Εις το επανιδείν,

                                                                     Κατερίνα Θ. Κατριβάνου

decrescendo