Οι περιπέτειες του Κορωνογιού

Αυτή την περίοδο έχουν αλλάξει οι ζωές όλων μας κι όλοι αναζητούν νέους τρόπους επικοινωνίας κι εκπαίδευσης από μακριά. Προσπαθώντας κι εμείς να συμβάλουμε στη διαχείριση του χρόνου των παιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε ευκαιρίες για έκφραση και φαντασία. Τα παιδιά κι ειδικά στην τρυφερή προσχολική ηλικία αντιλαμβάνονται το κόσμο με το δικό τους φίλτρο και με κύριο γνώμονα τα συναισθήματα τους.

Παρακάτω είναι ένα παραμύθι που φτιάξαμε για εσάς και αφορά την πραγματικότητα που ζούμε. Μπορείτε να το διηγηθείτε στα παιδιά ολόκληρο, ή να αφήσετε να δώσουν το δικό τους τέλος ή να πείτε ένα δικό σας παραμύθι.

Μετά δώστε εικόνα στη φαντασία των παιδιών. Προτείνετε στα παιδιά να ζωγραφίσουν αυτό που τους άρεσε πιο πολύ για να συμμετέχετε κι εσείς στη διαδικτυακή έκθεση ζωγραφικής, στέλνοντας την ζωγραφιά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να συμμετέχετε κι εσείς στη διαδικτυακή έκθεση ζωγραφικής, όπου οι μικροί μας φίλοι θα εκφράσουν τον ψυχισμό τους αλλά και θα μοιραστούν με τους φίλους τους τις εικόνες και τα συναισθήματα τους.

Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά και το παραμύθι μας αρχίζει…

Οι περιπέτειες του Κορωνογιού

Παραμύθι4

decrescendo