Ο Δήμος Αθηναίων, σεβόμενος την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, ενημερώνει τους πολίτες ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, δεν θα λειτουργήσουν οι Πολιτιστικοί και οι στεγαζόμενοι Αθλητικοί του χώροι και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, θα δεχτούν τα παιδιά μέχρι τις 11.00.
Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν η Πινακοθήκη, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», το Μουσείο Μαρία Κάλλας, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αθήνας, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες στον Σταθμό Λαρίσης και στο ΚΑΠΑΨ, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», ο Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά», το Κέντρο Τεχνών, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, τα Κολυμβητήρια, τα Γυμναστήρια και οι Κλειστές Αθλητικές Εγκαταστάσεις.
Ανοικτές θα παραμείνουν οι Παιδικές Χαρές και οι Ανοιχτές Αθλητικές Εγκαταστάσεις.
Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών θα λειτουργήσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του μέχρι τις 11.00.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει προγραμματίσει καρναβαλικές εκδηλώσεις για την ημέρα αυτή.