Οδηγίες Εγγραφών 2021-2022

For english, press here.

Αγαπητοί γονείς,

Οι αιτήσεις εγγραφών για παιδιά που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, για την περίοδο 2021-2022, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δ.Β.Α. και θα αφορούν:

  • Νήπια, γεννημένα το έτος 2018 και έως την 31/03/2019
  • Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2019 έως και την 31/03/2021

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση υποβολής και για την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής, είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σας ζητηθούν, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφής:

31/05/2021 έως 27/06/2021

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων αφορά όλες τις κατηγορίες εγγραφών και πιο συγκεκριμένα:

  • Αίτηση νέας εγγραφής
  • Αίτηση εγγραφής ήδη φιλοξενούμενου παιδιού
  • Αίτηση εγγραφής αδελφού ήδη φιλοξενούμενου παιδιού

Παρακαλούμε επιλέξτε προσεκτικά τον τύπο αίτησης που σας αφορά.

Για την αίτηση εγγραφής ήδη φιλοξενούμενου παιδιού και αδελφού αυτού, θα χρειαστεί ο κωδικός του παιδιού. Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να τον ζητήσετε από τον Π.Σ φιλοξενίας.

Για υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε εδώ. Επισημαίνουμε πως για να συνδεθείτε, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXIS σας.

Μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε δηλώσει ως “Email επικοινωνίας για την πορεία της αίτησης”, το οποίο και θα επιβεβαιώνει την καταχώρησή της.

Στην ίδια διεύθυνση e-mail, θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας. Σε περίπτωση ελλιπούς αίτησης, θα σας δίδεται χρονικό περιθώριο 3 εργάσιμων ημερών, για τη διόρθωση και επανυποβολή της.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της, κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα paidikoi.dbda.gr με τους κωδικούς TAXIS σας.

Μετά το πέρας της αξιολόγησης των αιτήσεων θα σας δοθεί το δικαίωμα της ένστασης, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.

Εάν η αίτησή είναι επιτυχής, θα ειδοποιηθείτε πάλι μέσω e-mail για τον Π.Σ. φιλοξενίας.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση, εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση µπορείτε να επικοινωνείτε µε το Τµήµα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αρχειοθέτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δε βρέθηκαν ετικέτες.
decrescendo