Μήνυμα Προέδου Δ.Β.Α. προς γονείς

Αγαπητοί γονείς & φίλοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών,

Στο διάστημα των δυόμιση μηνών που μεσολάβησε από την τελευταία φορά που αντικρίσαμε τα χαμόγελα των αγαπημένων μας παιδιών στους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς, ζήσαμε καταστάσεις που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί. Η μέχρι πρότινος αυτονόητη καθημερινότητά μας, άλλαξε άρδην και προσαρμόστηκε στις νέες ανάγκες της κοινωνίας, για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Από αυτή την περιπέτεια, βγαίνουμε σήμερα με προσεκτικά βήματα και με την ελπίδα ότι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, έχοντας πίστη στους εαυτούς μας και στους γύρω μας.

Το προσωπικό μας είναι καθόλα έτοιμο να υποδεχθεί τα μικρά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες και το πνεύμα των εγκυκλίων που έχουν ανακοινωθεί από τα αρμόδια Υπουργεία και τον ΕΟΔΥ. Οι επόμενες εβδομάδες θα αποτελέσουν για όλους μας μια δεύτερη “περίοδο προσαρμογής”, παρότι ημερολογιακά οδεύουμε προς το τέλος της σχολικής χρονιάς. Με τη δική σας συνεργασία και στήριξη, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μοιραία προκύπτουν από το νέο μοντέλο λειτουργίας των βρεφονηπιακών μας σταθμών.

Καλή μας αρχή, λοιπόν, με αισιοδοξία και χαμόγελο!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Θ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ

Πρόεδρος Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

decrescendo