Υπογραφή συμβάσεων για δικαιούχους προγράμματος : «Προώθηση, υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Όπως είχατε ενημερωθεί με ανάρτησή μας στο site, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών συμμετέχει στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023, με τις εξής κατηγορίες θέσεων:

  • Α1 Βρέφη, από 6 μηνών έως 2,5 ετών (παιδιά γεννημένα από 1/4/2020 έως 30/3/2022)
  • Α2 Προ-νήπια, από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (παιδιά γεννημένα 1/1/2019-31/3/2020).

Από την 1η Σεπτεμβρίου, οι ωφελούμενες/οι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181) για την κατοχύρωση της θέσης τους και την υπογραφή της σύμβασης, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία μπορούν να κλείσουν στο https://rantevou.dbda.gr/.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υπογραφής της σύμβασης έχει μόνο η/ο ωφελούμενη/ος, το όνομα της/του οποίας/ου αναφέρεται στο voucher.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Α. Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας απέναντι στον Covid-19, η/ο ωφελούμενη/ος θα πρέπει:

  • Να προσέρχεται μόνη/ος, χωρίς να συνοδεύεται από παιδιά ή άλλους ενήλικες.
  • Να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
  • Να μην είναι ασθενής.

Β. Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Την «αξία τοποθέτησης» (voucher) εκτυπωμένη
  2. Την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους
  3. Το έντυπο «Στοιχεία Ωφελούμενων ΕΣΠΑ» συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία που ζητούνται (δείτε εδώ). Οι ωφελούμενες/οι που έλαβαν voucher,αλλά τα παιδιά τους φιλοξενούνταν ήδη, πρέπει να το καταγράφουν στο προαναφερόμενο έντυπο στο πεδίο: «Παιδικός Σταθμός που φιλοξενούνταν το παιδί για το έτος 2021-2022»(π.χ.: Επανεγγραφή 1ΔΚ Λυσίου).
  4. (*)Την Κάρτα Υγείας Παιδιού, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον Παιδίατρο (δείτε εδώ).
  5. (*)Τη φωτοτυπία των σελίδων με όλα τα εμβόλια του παιδιού, από το Βιβλιάριο Υγείας του.

(*) Επισήμανση: Οι ωφελούμενες/οι, που έχουν καταθέσει ήδη αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής στο Δ.Β.Α. και έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά 4 και 5 κατά τους μήνες εγγραφών περιόδου 2022-2023, δεν χρειάζεται να τα φέρουν πάλι.

Προσοχή: Η ωφελούμενη/ος πρέπει να έχει φυσική παρουσία, δεν ισχύει η εξουσιοδότηση.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

decrescendo