Υπογραφή συμβάσεων για τους δικαιούχους των προγραμμάτων «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙ-ΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» και «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙ-ΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» (θέσεις ΕΣΠΑ 2021-2022)

Αγαπητοί γονείς,

Όπως είχατε ενημερωθεί με ανάρτησή μας στο site μας, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών συμμετέχει στις δράσεις «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» & «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» περιόδου 2021-2022, με τις εξής κατηγορίες θέσεων:

  • Α1 Βρέφη, από 6 μηνών έως 2,5 ετών (επισημαίνεται πως το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών δέχεται βρέφη από 6 μηνών)
  • Α2 Προ-νήπια, από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (παιδιά γεννημένα 1/1/2018-31/3/2019).

Από την Τετάρτη 24 Αυγούστου, οι ωφελούμενες/οι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181) για την κατοχύρωση της θέσης τους και την υπογραφή της σύμβασης, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία μπορούν να κλείσουν στο https://rantevou.dbda.gr/,

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υπογραφής της σύμβασης έχει μόνο η/ο ωφελούμενη/ος, το όνομα της/του οποίας/ου αναφέρεται στο voucher.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Α. Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας απέναντι στον Covid-19, η/ο ωφελούμενη/ος θα πρέπει:

  • Να προσέρχεται μόνη/ος, χωρίς να συνοδεύεται από παιδιά ή άλλους ενήλικες.
  • Να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
  • Να μην είναι ασθενής (κατά την είσοδο στο κτήριο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση).

Β. Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Την «αξία τοποθέτησης» (voucher) εκτυπωμένη
  2. Την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους
  3. Το έντυπο «Στοιχεία Ωφελούμενων ΕΣΠΑ» συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία που ζητούνται (δείτε εδώ). Οι ωφελούμενες/οι που έλαβαν voucher,αλλά τα παιδιά τους φιλοξενούνταν ήδη, πρέπει να το καταγράφουν στο προαναφερόμενο έντυπο στο πεδίο: «Παιδικός Σταθμός που φιλοξενούνταν το παιδί για το έτος 2020-2021»(π.χ.: Επανεγγραφή 1ΔΚ Λυσίου).
  4. Την Κάρτα Υγείας Παιδιού, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον Παιδίατρο (δείτε εδώ).
  5. Τη φωτοτυπία των σελίδων με όλα τα εμβόλια του παιδιού, από το Βιβλιάριο Υγείας του.

 

Επισήμανση: Οι ωφελούμενες/οι, που έχουν καταθέσει ήδη αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής στο Δ.Β.Α. και έχουν προσκομίσει φέτος τα δικαιολογητικά 4 και 5, δεν χρειάζεται να τα φέρουν πάλι.

Προσοχή: Δεν ισχύει η εξουσιοδότηση, η ωφελούμενη/ος πρέπει να έχει φυσική παρουσία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

decrescendo