Διαβούλευση σχεδίου

Διαβούλευση σχεδίου για την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δεδομένης της αναγκαιότητας εναρμόνισης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών και Κοινοτικών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΦΕΚ 497/Β/22.4.2002) και με τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Βρεφοκομείου, τίθεται σε διαβούλευση:

 α) Σχέδιο για την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

 β) Πρόταση - σχέδιο που αφορά τον προσδιορισμό της μηνιαίας οικονομικής συμμετοχής των φιλοξενούμενων παιδιών για το οικονομικό έτος 2014-2015.

Μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 18.2.2014.

Σχέδιο Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των ΠΣ του ΔΒΑ pdf doc
Σχέδιο μηνιαίας οικονομικής συμμετοχής pdf doc


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo