Μήνυμα Προέδρου προς συνεργάτες

Αγαπητοί συνεργάτες,

Φέτος, οι ημέρες του Πάσχα, μας βρίσκουν μπροστά σε μία παγκόσμια απειλή. Εκατομμύρια άνθρωποι, σε όλη την υφήλιο, παρακολουθούμε με δέος τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και ευχόμαστε καθημερινά, τα κρούσματα και οι θάνατοι που προέρχονται από τον ιό Covid-19, να εκμηδενιστούν το συντομότερο δυνατό.

Εδώ, στην Υπηρεσία μας, στην υπηρεσία των γονέων που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, ακολουθήσαμε πιστά τις κρατικές οδηγίες, ως οφείλαμε, αλλά φτάσαμε κι ένα βήμα παραπέρα: ο ρυθμός των διοικητικών εργασιών μας διατηρήθηκε κατά το δυνατό, ακόμη και μέσω τηλεργασίας, δεκάδες οικογένειες δέχτηκαν ψυχολογική στήριξη από το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τα μαγειρεία συνέχισαν να σιτίζουν τους ευάλωτους γέροντες του Γηροκομείου Αθηνών, η τεχνική μας υπηρεσία εργάστηκε σκληρά για να ανταπεξέλθει στις δικές μας πάγιες ανάγκες αλλά και στις έκτακτες του Δήμου, ενώ παράλληλα, προσπαθήσαμε και μείναμε πιστοί στα σχέδιά μας για την εν γένει ανάπτυξη και βελτίωση του Δ.Β.Α.

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι για όλους μας πρωτόγνωρη και κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμη θα διαρκέσει. Όμως, με τα πνευματικά και ψυχικά εφόδια που αποκτούμε καθημερινά αντιμετωπίζοντάς την, σίγουρα θα μπορέσουμε  να βγούμε απ’ αυτή, πιο δυνατοί και πιο θετικοί για τη ζωή.

Εύχομαι σε όλους υγεία και όμορφες οικογενειακές στιγμές, στη θαλπωρή του σπιτιού σας!

Καλή Ανάσταση!

Κατερίνα Θ. Κατριβάνου


ΑΝΑ ΜΗΝΑ

decrescendo